Η Technomed Ιατρικά ιδρύθηκε το 2012 από έμπειρα στελέχη με παρουσία από το 2000 στα βιοπαθολογικά εργαστήρια καθώς και στα διαγνωστικά κέντρα. Έχοντας ως πυρήνα την επιστημονική και τεχνική κάλυψη των βιοχημικών και αιματολογικών αναλυτών και με απόλυτη προσήλωση στην βασική της αρχή, την οποία απαρτίζει το άριστο after-sales support του Ιατρού Μικροβιολόγου, αναδείχθηκε ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες του χώρου.

Στρατηγική επιδίωξη της εταιρείας είναι η δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους πελάτες της αλλά και με τους κατασκευαστικούς οίκους που εκπροσωπεί στην Ελληνική αγορά όπως:

P.Z. Cormay ( Poland ) Αντιδραστήρια Κλινικής Χημείας / Βιοχημικοί Αναλυτές
URIT Medical Electronic Group co LTD ( China ) Αναλυτές Βιοχημικοί / Αιματολογικοί / Ούρων
Tokyo Boeki Medisys Inc. ( Japan ) Βιοχημικοί Αναλυτές
BioMaxima S.A. ( Poland ) Αναλυτές Ηλεκτρολυτών / Δίσκοι Αντιβιοτικών
Lifotronic ( China ) Αναλυτές HPLC HbA1c
Tridema Engineering srl ( Italy ). Αναλυτές Πήξης / Αντιδραστήρια Πήξης

image-5-1024x559

Το 2018 ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των συνεργατών για άμεση τεχνική κάλυψη η εταιρεία ιδρύει υποκατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστή στην τεχνικο-κεντρική της αντίληψη η εταιρεία στελεχώνει το υποκατάστημα αποκλειστικά με Μηχανικούς Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η άμεση κάλυψη και των πιο απομακρυσμένων συνεργατών μας. Παράλληλα παρέχεται στους Ιατρούς μια ολοκληρωμένη υποστήριξη ξεκινώντας από την δημιουργία του εργαστηρίου τους στα πρότυπα του Προεδρικού Διατάγματος Υπ.Αριθ. 84 (Π.Δ.84) και στην συνέχεια με την παροχή Υπηρεσιών Μηχανογράφησης και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ( ISO ) από εξειδικευμένους Συνεργάτες.

00
χρόνια εμπειρίας
000
ενεργοί πελάτες ιδιωτικού και δημοσίου τομέα
000
ετήσιες προληπτικές συντηρήσεις
00
ώρες μέγιστος χρόνος απόκρισης

Οι Αξίες Μας

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια. Επίσης, συνδέονται απόλυτα με την τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι Στόχοι και οι Προτεραιότητες Μας

Κάθε χρόνο θέτουμε υψηλότερους στόχους, αξιολογώντας την πορεία μας και συνυπολογίζοντας το feedback των συνεργατών μας. Παράλληλα, διασφαλίζουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, εκπληρώνουμε τις προτεραιότητές μας, οι οποίες είναι:

  • Η παροχή υπηρεσιών μέσω των πιο προηγμένων τεχνολογιών.
  • Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.
  • Η υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων που μπορούν να συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση του εργασιακού μας περιβάλλοντος.
  • Η επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας.
  • Η υγιής και μακροπρόθεσμη εταιρική μας ανάπτυξη.

Η Φιλοσοφία Μας

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Οι συνεργάτες μας και εμείς, έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σε κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από το απλό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, προσφέροντας και συνδράμοντας για τον Άνθρωπο, Προωθώντας την υγεία, αλλά και την Ποιότητα ζωής.

2022

01/01/2022

Η Vita Codex Διαγνωστικά μετονομάζεται σε Technomed – Vita Codex Ιατρικά. Προσαρμοζόμενη στις ανάγκες της αγοράς λόγω της COVID-19 εισάγει και διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας καθώς και Rapid Test. Σημειώνεται έντονη εταιρική ανάπτυξη και εισαγωγή σε νέες αγορές όπως φαρμακαποθήκες και διάφορες ιατρικές ειδικότητες με όπλο τα κορυφαία διαγνωστικά εργαλεία για την COVID-19.

2020

01/01/2020

Το 2020 έχουμε ήδη φτάσει τους 50 εγκατεστημένους αναλυτές έχοντας μπει δυναμικά και στην αγορά των Αιματολογικών Αναλυτών και των Αναλυτών Ούρων. Ταυτόχρονα συνάπτεται συνεργασία με την Αυστριακή AMEDA Labordiagnostik GmbH.

2018

01/01/2018

To 2018 είναι έτος σταθμός για την Vita Codex Διαγνωστικά καθώς ανοίγει το πρώτο της υποκατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα και ξεκινάει συνεργασία με τον Κινεζικό όμιλο URIT Medical Electronic Group Co. Ltd.

2016

01/01/2016

Ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας στα προϊόντα της Ιαπωνικής Tokyo Boeki Medisys inc. η εταιρεία αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα η Vita Codex μετονομάζεται σε Vita Codex Διαγνωστικά και μεταφέρει την έδρα της σε νέες εγκαταστάσεις.

2014

01/01/2014

Ξεκινάει η συνεργασία με την Πολωνική Biomaxima στον τομέα της Μικροβιολογίας ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των εγκατεστημένων βιοχημικών αναλυτών για λογαριασμό άλλων εταιρειών.

2013

01/01/2013

Ξεκινά η εισαγωγή & αντιπροσώπευση στα αντιδραστήρια κλινικής χημείας της Πολωνικής PZ Cormay προσφέροντας μια ποιοτική και οικονομική λύση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

2012

01/01/2012

Ιδρύεται η Vita Codex από πρώην στελέχη γνωστών εταιρειών του χώρου.